Dijkhuizen ontevreden na zege: "Moesten met 6-0 winnen"

21 november 2015, 12:35

Marinus Dijkhuizen zegevierde vrijdag met NAC Breda met 3-0 over provinciegenoot FC Den Bosch, maar toch stond de coach na afloop van de wedstrijd enigszins teleurgesteld de pers te woord. Volgens de voormalig coach van Excelsior had zijn ploeg meer doelpunten moeten maken in het Rat Verlegh Stadion.

Dijkhuizen is prima begonnen aan zijn dienstverband in Brabant, aangezien hij zijn eerste duel eind oktober al met 1-6 won. Vrijdag eindigde de tweede wedstrijd onder zijn leiding in een simpele 3-0 zege. Toch was hij niet helemaal niet tevreden. "Zeker de eerste 35 minuten waren erg goed. In de tweede helft gingen we wat hautain voetballen en daar hou ik helemaal niet van. Dat past niet bij mij en past niet bij NAC. We moeten gewoon gas blijven geven en deze wedstrijd met 6-0 winnen", zei de coach bij Omroep Brabant.

Dijkhuizen was ook niet blij met spits Sjoerd Ars, die met een 'Panenka' zijn strafschop op een knullige wijze miste. "Dat vind ik helemaal niks en past ook niet bij Sjoerd."