NAC mag na drie weken eindelijk weer voetballen

20 november 2015, 08:25

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar vier weken na zijn aanstelling als coach van NAC Breda gaat Marinus Dijkhuizen eindelijk zijn eerste 'Avondje NAC' meemaken. Dijkhuizen zat tot dusver pas één keer op de bank, op 30 oktober uit tegen FC Oss, daarna was zijn team vrij. Eerst was het een weekend uitgeroosterd in de Jupiler League, omdat deze competitie uit een oneven aantal deelnemers bestaat, daarna lag de competitie stil vanwege de interlandperiode. Vrijdag mag NAC weer aan de bak, thuis tegen FC Den Bosch.

Dijkhuizen won bij zijn debuut met 1-6 bij FC Oss en heeft zin in de eerste thuiswedstrijd onder zijn leiding. "Ik kijk ernaar uit. Voor mij is het de eerste thuiswedstrijd bij NAC en ik hoop op een mooie avond en een mooi thuisdebuut. We hebben er goed naartoe kunnen leven de afgelopen weken. De tijd vrij gaf mij tijd om de spelers beter te leren kennen, zowel persoonlijk als voetbaltechnisch", zegt hij op de site van zijn club.

De voormalig coach van Excelsior en het Engelse Brentford gaat zijn team niet overhoop gooien. "Dingen die goed gaan, moet je niet veranderen. We hebben drie wedstrijden op rij gewonnen, dan ga je niet rigoureus ingrijpen. We hebben het over bepaalde accenten gehad, maar veel aanpassingen voer je niet door."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen