Antalyaspor wil grof betalen voor Pirlo en Ronaldinho

Jw
19 november 2015, 18:06

De baltovenaars Andrea Pirlo en Ronaldinho kunnen in de herfst van hun profloopbaan nog een bijzonder lucratieve klus doen. Het Turkse Antalyaspor heeft de Italiaanse middenvelder en Braziliaanse aanvaller tijdelijke miljoenencontracten aangeboden. Voorzitter Gültekin Gencer zegt dat de twee al mondeling akkoord zijn.

"We hebben met de zaakwaarnemer van Pirlo gesproken. Ik zie niet in waarom Pirlo niet zou ingaan op ons voorstel. Hij heeft gezegd dat Pirlo openstaat voor een tijdelijke overgang", aldus Gencer in Turkse media. Pirlo staat onder contract bij Los Angeles Galaxy, maar de Amerikaanse club komt de komende tijd niet in actie door de winterstop. Antalyaspor hoopt Pirlo daardoor twee maanden te kunnen huren. In die periode kan de 36-jarige Italiaan omgerekend een kwart miljoen euro per wedstrijd opstrijken. 

Gencer beweert ook met Ronaldinho een overeenkomst te hebben bereikt. De 35-jarige Braziliaan zit momenteel zonder club, nadat hij zijn verbintenis liet verscheuren bij Fluminese. Bij Antalyaspor moeten Pirlo en Ronaldinho een supertrio vormen met Samuel Eto'o, die eerder al voor vele miljoenen tekende bij de ambitieuze Turken. De spits uit Kameroen, die in 2014 werd begeerd door Ajax, scoorde al negen keer in elf wedstrijden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen