Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Duitse internationals Rudy en Volland praten niet

Duitse internationals Rudy en Volland praten niet

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 november 2015 – Sebastian Rudy en Kevin Volland (foto), spelers van 1899 Hoffenheim en de nationale ploeg van Duitsland, willen niet praten over wat ze de afgelopen dagen hebben meegemaakt. Die Mannschaft speelde vrijdag in Parijs een oefenwedstrijd tegen Frankrijk, waarbij in het Stade de France duidelijk twee explosies buiten het complex te horen waren. Dinsdag zou Duitsland in Hannover aantreden in een vriendschappelijke interland tegen Oranje, maar vanwege terreurdreiging werd dat duel afgelast.

Kevin Kuranyi, een andere speler van Hoffenheim en voormalig Duits international, wil wel praten over de gebeurtenissen. "Iedereen weet wat er speelt en hoe ernstig de situatie is. Ik hoop dat er snel een eind komt aan die situatie", zegt Kuranyi tegen de NOS. Zondag werd nog besloten dat Duitsland - Nederland door zou gaan, wat volgens de ZDF driekwart van de Duitse spelers niet zag zitten. Wat vindt Kuranyi daarvan? "Moeilijk te zeggen. Ik weet niet hoeveel er wel of niet wilden spelen. In zo'n situatie gaat iedereen nadenken en ben je allemaal bang."

Hoffenheim-coach Huub Stevens haakt in: "Daar moet je niet te lang bij stil blijven staan, want dan heb je geen leven." De Nederlandse oefenmeester blijft positief. "Ik hoop dat het voetbal toch zal zegevieren. Dat voetbal, dat zo geliefd is, verder tentoongespreid kan worden."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd