Ibrahimovic: "Heb alle Denen met pensioen gestuurd"

18 november 2015, 08:33

Op geheel eigen wijze reageerde Zlatan Ibrahimovic op de EK-kwalificatie van Zweden. In Kopenhagen besliste het land de tweestrijd met Denemarken in zijn voordeel, door twee doelpunten van de vedette van Paris Saint Germain nam het een beslissende 0-2 voorsprong. De Denen kwamen in de laatste tien minuten nog wel terug tot 2-2, maar kwamen daarmee alsnog twee doelpunten tekort voor EK-deelname.

De doelpunten van Ibrahimovic waren dus beslissend en dat wilde de oud-Ajacied weten. Na afloop van het duel haalde hij zijn gram: "Er is veel gezegd en geschreven over mij en onze kansen in deze play-off. Niemand gaf ons een kans en verwacht werd dat ik niet zou kunnen scoren", weet de aanvaller. "De Denen riepen zelfs dat ze mij met pensioen zouden sturen. Maar vanavond heb ik alle Denen met pensioen gestuurd."

De 34-jarige Ibrahimovic kan zich opmaken voor zijn vierde EK. Het wordt in principe zijn laatste eindtoernooi. "Dat ik kan afsluiten met een Europees kampioenschap in Frankrijk, is voorbestemd", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen