KNVB: "Zeer verdrietig dat maatschappij zo alert moet zijn"

17 november 2015, 22:10

De KNVB heeft in een korte verklaring laten weten 'geschrokken' te zijn van de situatie in Hannover. De oefenwedstrijd tussen Duitsland en Nederland in de HDI Arena moest op het laatste moment worden afgelast, naar verluidt omdat zich een voertuig met explosieven in de buurt van het stadion zou begeven. De Nederlandse voetbalbond 'betreurt het dat een mooie wedstrijd niet door kon gaan'.

Namens de KNVB komt preses Bert van Oostveen met een statement: "Onze mensen moesten zo snel mogelijk in veiligheid gebracht worden, hetgeen ook gebeurd is. Het is zeer verdrietig dat onze maatschappij als gevolg van 'Parijs' en eerdere terreuraanslagen zo alert moet zijn als nu het geval is."

Op het moment dat het duel afgelast werd, was Oranje op weg naar het stadion. De spelersbus keerde direct om en de voetballers werden terug naar het hotel gebracht. In de loop van de avond werden de spelers vanuit het hotel naar het vliegveld gebracht. "De KNVB dankt de Duitse en Nederlandse autoriteiten voor hun snelle hulp in Hannover. Onze spelers en hun staf verwerken de gebeurtenissen van deze avond. De directie is in overleg met de autoriteiten en de DFB", staat verder nog te lezen in de verklaring van de voetbalbond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen