Borussia Mönchengladbach start Nederlandstalige website

Ger
17 november 2015, 14:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Borussia Mönchengladbach richt zich nadrukkelijker op de Nederlandse fans. De club speelt haar wedstrijden vlak over de grens bij Roermond en kan rekenen op een behoorlijke supportersschare uit ons land. Om deze fans beter te kunnen bedienen is Gladbach een Nederlandstalige versie van de eigen website begonnen.

"We weten dat we veel fans in Nederland en ook in België hebben. Deze aanhangers willen wij met de Nederlandse versie van de website de mogelijkheid geven zich nog uitgebreider en actueler in hun moedertaal over Borussia te informeren", zegt directeur Stephan Schippers op www.borussia.nl. Onder meer nieuwsberichten, wedstrijdverslagen en interviews zullen in het Nederlands worden vertaald. Daarnaast is er informatie te vinden over de kaartverkoop.

Gladbach had al een Engelse, Spaanse en Chinese versie van de eigen website. Als eerste Bundesliga-club hoort nu ook een Nederlandse editie tot het aanbod. "Ik ben blij dat nu ook mijn landgenoten in hun eigen taal op de hoogte kunnen blijven van de club. Ik weet dat er erg veel fans van Borussia in Nederland zijn en misschien worden het er nu zelfs nog wel meer", aldus de Nederlandse Gladbach-verdediger Roel Brouwers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen