Ligeon speelt bijrol: "De trainer was niet tevreden"

16 november 2015, 20:55

De verhuurperiode van Ruben Ligeon aan Willem II is vooralsnog allesbehalve een daverend succes. De rechtsachter van Ajax speelde in Tilburg slechts vier duels mee en moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank. "De trainer was niet tevreden over de voorbereiding", reageert de verdediger.

Ligeon moet zich in Brabant zelfs richten op de rechtsbuitenpositie, omdat Willem II magertjes in de aanvallers zit. "Vanuit het teambelang zijn we op de rechtsbuiten positie gekomen", zegt Ligeon tegen Op de Enkels. "In de jeugd heb ik daar ook wel eens gespeeld, niet vaak, maar wel een aantal keer. Als ik zo het team kan helpen, doe ik dat graag."

De verdediger verwacht niet dat Ajax hem al in de winter terughaalt naar Amsterdam. "In de winterstop gaan we kijken wat het beste is om ervaring op te doen", legt hij uit. "Ik ga er niet vanuit dat ik terugkeer. Mijn band met de trainer is prima, daar heb ik niks over te klagen. Er komen echt nog wedstrijden waar ik de kans krijg en die moet ik dan pakken. En waar? Het liefst op rechtsback natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen