Oekraïne juicht nog niet: "Beslissing valt pas dinsdag"

15 november 2015, 10:52

Oekraïne zette zaterdag een belangrijke stap richting het Europees kampioenschap van 2016. Het Oost-Europese land, dat zich nooit eerder op eigen kracht wist te plaatsen voor een EK, won voor eigen publiek met 2-0 van Slovenië. Het verschafte zichzelf daarmee een royale uitgangspositie voor de return, komende dinsdag in Slovenië.

Ondanks de uitstekende uitslag wil Mikhail Fomenko, de bondscoach van Oekraïne, niet vooruitlopen op EK-deelname. "We hebben het eerste deel van deze dubbele ontmoeting gewonnen en ik ben blij met onze 'clean sheet', maar we moeten ons nu voorbereiden op de return."

"De wedstrijd van dinsdag is beslissend", weet de coach van het Oekraïense elftal. "Het is een beetje jammer dat we zaterdag geen derde doelpunt maakten, aan de kant is het enorm belangrijk dat we geen treffer tegen kregen. We moeten nu rustig blijven. De spelers weten wat er in Maribor moet gebeuren."

De Sloveense bondscoach Srecko Katanec probeert de moed erin te houden. "We hebben de return nog, dus deze nederlaag betekent niet het einde. Met een thuiswedstrijd voor de boeg hebben we ons lot nog altijd in eigen hand. We moeten voor eigen publiek ons beste voetbal spelen en een resultaat boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen