Trefzekere NEC'er Santos: "Ik wil altijd méér, hoger, beter"

Ger
13 november 2015, 08:33

Christian Santos is dit seizoen een van de smaakmakers in de Eredivisie. De Venezolaans international van NEC heeft na twaalf competitieduels al negen doelpunten gemaakt. Hij geniet ervan dat hij zijn criticasters het zwijgen heeft opgelegd.

Met zijn scoringsdrift trekt de 27-jarige Santos zijn puike vorm van afgelopen seizoen door. Toen was hij met 23 treffers zeer belangrijk in het kampioensjaar van NEC in de Jupiler League. "Mensen twijfelden of we het ook een niveau hoger konden laten zien. Niet alleen NEC, maar ook ik persoonlijk", geeft Santos toe in VI. "Toen ik in de eerste vijf wedstrijden niet scoorde, hoorde ik de fans al zeggen: 'Die Santos komt dit seizoen tot vijf goals, maximaal." Haha, moet je nou zien. Ik wil altijd méér, hoger, beter. Ik heb het niet makkelijk gehad, maar ik maak nu stappen. Dit seizoen is het bewijs dat ik het kan."

Door zijn prima optredens mocht de aanvaller zich dit kalenderjaar al meerdere keren voor de nationale ploeg van Venezuela uitkomen. "Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze gescoord hebben tegen Brazilië? Kaká viel een kwartier voor tijd in, het hele stadion ging uit zijn dak. Met wie ik shirtjes heb geruild? Niemand. Dat shirt wil ik zelf houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen