Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japanse international tekent bij Schotse hekkensluiter

Japanse international tekent bij Schotse hekkensluiter

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 november 2015 – Eiji Kawashima heeft onderdak gevonden in Schotland. De Japanse doelman tekende bij Dundee United. De voorbije maanden liepen zijn stageperiodes bij onder meer bij het Italiaanse Novarra en het Engelse Leicester City op niets uit.

De 32-jarige Kawashima is in clubverband vooral bekend van zijn optredens in de Belgische competitie. De international stond eerst onder de lat bij Lierse SK en daarna verdedigde hij het doel van Standard Luik. Bij de Rouches verloor Kawashima zijn plaats vorig seizoen aan Yohann Thuram. Daarop besloot hij zijn contract niet te verlengen.

Kawashima moet Dundee United helpen om de rode lantaarn kwijt te raken. Zijn nieuwe werkgever hield slechts acht punten over aan veertien competitiewedstrijden.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd