Van Hanegem: "Beste wedstrijd van Feyenoord dit seizoen"

Ger
9 november 2015, 08:56

Willem van Hanegem heeft genoten van de Klassieker van zondag. Het duel in de Rotterdamse Kuip eindigde in een 1-1 gelijkspel. Volgens de voormalig speler en trainer van Feyenoord kwam de ploeg van Giovanni van Bronckhorst uitstekend voor de dag.

"Ik vond Feyenoord-Ajax een heel aardige wedstrijd. Misschien wel de leukste die ik in maanden heb gezien. Vooral de eerste helft was attractief. Ik denk dat het Feyenoords beste wedstrijd was van dit seizoen', aldus Van Hanegem in zijn column in het AD. "Bij Ajax vond ik Jasper Cillessen en Kenny Tete de beste spelers. Dat zegt genoeg. Cillessen verrichtte twee, drie cruciale reddingen. Bij zijn collega aan de andere kant, Vermeer, vraag ik me af of hij bij dat doelpunt die bal niet had kunnen pakken. Die bal had toch niet zo veel snelheid?"

"Van Dirk Kuyt mogen we er waarschijnlijk niet te veel aandacht aan besteden dat het een heel aardige wedstrijd was", gaat de Kromme verder. "Ik hoorde dat hij zich er aan had geërgerd dat hij vier dagen had moeten lezen wat er vorige week tegen ADO niet goed was gegaan? Maar er ging toch ook niets goed?"

Van Hanegem vond het een goede zaak dat scheidsrechter Bas Nijhuis veel liet doorgaan. "Er is niemand door een overtreding zwaar geblesseerd geraakt of zo. Kenneth Perez vond bij FOX dat de scheidsrechter te veel toeliet. Maar hij doet dit studiowerk toch al een tijdje? Dan had hij moeten weten dat Nijhuis altijd zo fluit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen