Steun voor Mourinho: "Hij is de juiste man voor ons"

8 november 2015, 10:57

Hij ontbrak wegens een schorsing op de bank, maar tegen Stoke City werden de problemen van José Mourinho bij Chelsea weer een stukje groter. De landskampioen verloor met 1-0 in het Britannia Stadium en dat betekende alweer de zevende competitienederlaag van dit seizoen. Chelsea is afgezakt naar de zestiende plaats in de Engelse Premier League en staat na twaalf duels drie punten boven de rode streep.

En hoewel Mourinho dus niet aanwezig was in Stoke-on-Trent, was de manager de meestbesproken man na afloop van het duel. Kan Chelsea nog wel verder op deze manier, met de Portugees als manager? Doelman Asmir Begovic, door de blessure van Thibaut Courtois voorlopig eerste keeper van Chelsea, vindt van wel. "We staan achter de manager, dat zie je ook aan de manier waarop we voetballen", citeert de BBC hem.

"We zijn ervan overtuigd dat Mourinho de juiste man voor ons is, we gaan voor hem door het vuur", vervolgt de keeper. "Zijn aanwezigheid is altijd voelbaar. We wilden hier graag een resultaat voor hem boeken."

De volgende competitiewedstrijd van Chelsea is over twee weken, in eigen huis tegen Norwich City. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen