Galatasaray verliest bizar duel ondanks fraaie goal Sneijder

8 november 2015, 01:20

Ondanks een fraaie goal van Wesley Sneijder in de openingsfase heeft Galatasaray de uitwedstrijd tegen Rizespor zaterdag op spectaculaire wijze verloren. De topclub uit Istanbul ging met 4-3 onderuit in het Yeni Rize Sehir Stadi.

Sneijder bracht Galatasaray in de vierde minuut aan de leiding met een doeltreffend schot van buiten het penaltygebied. Door twee goals van Mehmet Akyüz ging Rizespor echter rusten met een 2-1 voorsprong. Toch leken de punten mee te gaan naar Istanbul. Door toedoen van Lukas Podolski werd het in de 65ste minuut gelijk, tien minuten later tekende Olcan Adin op aangeven van Sneijder voor de 2-3. In de extra tijd ging het echter helemaal mis voor Galatasaray, Leonard Kweuke en Deniz Kadah zorgden ervoor dat de punten alsnog in Rize bleven (4-3). Galatasaray-spits Umut Bulut had in de 88ste minuut rood gekregen.

Galatasaray staat tweede in de Turkse Super Lig, met 21 punten. Dat zijn er evenveel als Fenerbahçe, maar de werkgever van Robin van Persie speelt zondag nog thuis tegen Konyaspor. Besiktas, met 23 punten de koploper, gaat eveneens zondag op bezoek bij Bursaspor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen