Groningen mogelijk zonder Antonia tegen Cambuur

6 november 2015, 17:48

De kans is aanwezig dat coach Erwin van de Looi zondagmiddag tegen SC Cambuur geen beroep kan doen op Jarchinio Antonia. De rappe aanvaller van FC Groningen is namelijk niet ongeschonden uit de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen Slovan Liberec gekomen. 

De buitenspeler kampt met een bovenbeenblessure, zo geeft Van de Looi aan op de clubsite. "Er was in de wedstrijd een moment waarop hij uitgleed en iets verrekte in het bovenbeen. Vandaar dat er achter zijn naam nog een vraagteken staat. Verder hebben spelers hier en daar wel een schopje gekregen, maar dat lijkt voor zondag allemaal goed te gaan. Zaterdag zullen we de balans opmaken en kijken we wie er inzetbaar is en wie er fysiek en mentaal fit, fris en scherp genoeg zijn. Dat zal namelijk wel nodig zijn in Leeuwarden."

Rasmus Lindgren, Tom Hiariej en Mimoun Mahi ontbreken zondag in Leeuwarden sowieso. Michael de Leeuw, die door een schorsing donderdag niet kon spelen tegen Slovan, is wel van de partij tegen Cambuur.  "Hij kan extra energie brengen in de wedstrijd en dat is belangrijk. We worden zondag gesteund door een vol uitvak. Dat is mooi en het wordt tijd dat onze supporters ook in Leeuwarden een keer worden beloond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen