Van Beek over eigen goal: "Kon wel door de grond zakken"

1 november 2015, 15:42

Sven van Beek maakte in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag alweer het vijfde eigen doelpunt van zijn carrière. Bij het uitverdedigen raakte de verdediger van Feyenoord de bal helemaal verkeerd en passeerde hij Kenneth Vermeer. Een dure misser, want door deze eigen goal verloren de Rotterdammers met 1-0.

"Ik weet zelf ook niet hoe dat kon gebeuren. Eigenlijk slaat het helemaal nergens op", stamelt Van Beek bij Omroep West. Hij legt uit hoe hij het ervaarde: "We stonden met zes man daar. Dat ik de bal dan zo raak, mag natuurlijk nooit gebeuren. Op dat moment kon ik wel door de grond zakken, maar ik wist dat ik verder moest. We probeerden er nog alles aan te doen om het weer om te draaien, maar dat is niet gelukt."

Enkele weken geleden maakte Van Beek al een eigen doelpunt in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Ook dit betekende de 1-0, maar in Doetinchem wist Feyenoord vervolgens nog twee keer te scoren. Dat lukte in Den Haag niet, waardoor de ploeg van coach Van Bronckhorst zijn tweede nederlaag van het seizoen leed.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen