Van Bronckhorst pissig: "Alleen Vermeer haalde zijn niveau"

1 november 2015, 15:25

Coach Giovanni van Bronckhorst is duidelijk over het spel van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag: het was absoluut niet goed genoeg. Die conclusie trekt hij op de officiële website van zijn club. Feyenoord verloor in het Kyocera Stadion met 1-0, door een eigen doelpunt van Sven van Beek.

En hoewel dat eigen doelpunt bijzonder ongelukkig was, is Van Bronckhorst niet mals in zijn oordeel. "Vanaf de eerste minuut waren we slordig, niet volledig bij de les en maakten we veel fouten. Het was ver ondermaats en daarom hebben we dit volledig aan onszelf te wijten", vindt hij. De coach had zijn team voor de aftrap nog gewezen op het belang van deze wedstrijd. "Desondanks heb ik geen Feyenoord gezien dat wilde winnen en daar ben ik pissig over. Vrijwel alle duels gingen verloren en aan de bal waren we niet vast genoeg."

"Op Kenneth Vermeer na, die ons met een aantal reddingen in de wedstrijd hield, heeft niemand zijn niveau gehaald", moet de voormalig verdediger tot zijn spijt concluderen. "Dat heb ik de jongens ook gezegd. We zijn vandaag door de ondergrens gegaan en ik had gehoopt dat die voor ons hoger zou liggen."

Feyenoord was al acht duels ongeslagen: "Dan verwacht je niet dat je hier op deze wijze onderuit gaat. Als je wil meedoen in de top, zullen we dit soort wedstrijden moeten winnen. Daarom moeten we hiervan leren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen