Kuyt: "Geluk of pech? Niet goed genoeg, noem ik het"

1 november 2015, 14:55

Feyenoord liep zondag tegen een uitermate pijnlijke nederlaag aan. Op bezoek bij het laaggeklasseerde ADO Den Haag speelden de Rotterdammers een draak van een wedstrijd en door een eigen doelpunt van Sven van Beek werd het 1-0 voor de thuisploeg. Aanvoerder Dirk Kuyt is er doodziek van, zegt hij tegenover FOX Sports.

"Het was gewoon niet goed genoeg", is hij eerlijk. "We kunnen er van alles van maken en van alles erbij halen, maar het was niet goed genoeg. Dan verdien je het niet om te winnen."

Hij legt uit hoe de wedstrijd, in zijn ogen, verliep: "Na de eerste tien minuten zakte Den Haag in en wachtten ze op onze fouten. Daar maakten we er te veel van. We hebben het aan onszelf te wijten dat we verloren hebben. Je weet wat ADO gaat doen, dat is ook duidelijk aangegeven. Maar als je niet doet wat je moet doen en te veel eigen fouten maakt, roep je het over jezelf af. Dan is het lullig dat je zo'n klotegoal tegen krijgt en de kansen zelf tot tweemaal toe niet afmaakt. Maar dat kan je geluk of pech noemen, ik noem het gewoon niet goed genoeg."

Kuyt weet hoe duur deze punten zijn. "Als we iets willen betekenen in de Eredivisie, moeten dit de belangrijkste duels van het seizoen zijn. Je ziet dat als je vijf of tien procent minder speelt, je de bietenbrug op gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen