Reijnen: "Was geen Barcelona met tiki-taka voetbal"

1 november 2015, 10:32

FC Groningen pakte zaterdag drie belangrijke punten. In eigen stadion won de regerend bekerhouder met 2-0 van PEC Zwolle, dat voorafgaand aan het duel drie punten voorsprong had. Hoe deze zege tot stand kwam, deert verdediger Etiënne Reijnen niet. Het resultaat staat voorop, zegt hij op de clubsite.

"Het was vandaag zeker geen FC Barcelona met tiki-taka voetbal, maar na een zware week is het heel lekker om met 2-0 te winnen", zegt hij terecht. "Een goede overwinning tegen een goede ploeg geeft ons een goed gevoel. We pakken vandaag drie punten op een directe concurrent en houden de nul. Natuurlijk ben ik ook gecharmeerd van goed voetbal en dat willen we graag spelen, maar deze winst is gewoon een goed resultaat."

Teamgenoot Lorenzo Burnet, de maker van de 2-0, is het volledig met Reijnen eens. "Het was wat slordig en wanneer we een extra goal maken, is het toch wat relaxter. PEC Zwolle is een heel moeilijke tegenstander, maar hoewel het spel wat minder was, waren de drie punten het belangrijkste. Daar ging het vandaag om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen