Leerdam: "Voor Vitesse is er heel veel mogelijk"

31 oktober 2015, 16:13

Volgens Kelvin Leerdam is Vitesse het aan zijn stand verplicht om zaterdagavond in Rotterdam te winnen van Excelsior. De verdediger weet dat zijn club met een driepunter het gat met de topclubs weer kleiner kan maken. "Dan moet je gewoon winnen", stelt de oud-Feyenoorder.

Leerdam stelt dat Vitesse op basis van de begroting en de stand op de ranglijst verplicht is om Excelsior te verslaan. "Maar niet alleen daarom. Als je naar boven wilt blijven kijken, dan moet je die wedstrijd gewoon winnen. Ik kijk altijd naar de ranglijst. Dan zie je dat Zwolle net achter je zit en Heracles net boven je staat. Dus er zijn genoeg mogelijkheden. Maar dan moeten we wel eerst winnen van Excelsior", zegt Leerdam tegen Omroep Gelderland.

Vitesse verloor vorige week van Ajax, maar de ploeg staat desondanks nog wel op een prima vijfde positie. "Voor ons is er heel veel mogelijk", denkt Leerdam, die dit seizoen zes competitieduels speelde. "We proberen gewoon een aanval te plaatsen op de top. En hopelijk kunnen we ons er tussen wringen. Dat is de laatste jaren ook gebeurd met AZ en Twente. Die zijn zelfs kampioen geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen