Nieuwe coach Dijkhuizen ziet NAC zes keer scoren

Ger
30 oktober 2015, 22:16

Marinus Dijkhuizen heeft een uitstekend debuut gemaakt als trainer van NAC Breda. Onder zijn leiding werd de uitwedstrijd tegen FC Oss met ruime cijfers gewonnen: 1-6. Dijkhuizen werd begin deze week aangesteld als opvolger van de ontslagen Robert Maaskant.

NAC kwam nog wel op achterstand door een treffer van Istvan Bakx. Met twee doelpunten binnen vijf minuten zorgden Joey Suk en Mats Seuntjens voor de ommekeer. In de tweede helft voerden Sjoerd Ars, Kevin Brands (strafschop) en nogmaals Seuntjens en Suk de score verder op.

Door de zesde overwinning van het seizoen nestelde NAC zich op de vijfde plaats in de Jupiler League. Met negen punten uit drie duels gaat de degradant bovendien aan kop in de tweede periode.