Dijkhuizen voelt extra spanning: "Willen graag winnen"

Ger
29 oktober 2015, 16:11

Marinus Dijkhuizen maakt vrijdag zijn officiële debuut als hoofdcoach van NAC Breda. Met zijn nieuwe werkgever gaat de opvolger van de ontslagen Robert Maaskant in de Jupiler League op bezoek bij FC Oss. Dijkhuizen wil direct drie punten pakken.

De degradant zal tegen Oss met de punt naar achter spelen, een speelwijze die al enkele weken wordt gehanteerd. "NAC heeft twee keer achter elkaar gewonnen, dus dan neig je ook niet naar veel verandering. Zeker niet na vier dagen, dat zou een beetje onlogisch zijn", aldus Dijkhuizen tegen Omroep Brabant. "Er is wat extra spanning en dan wil je heel graag winnen. Daarna heb ik drie weken de tijd voordat we onze volgende wedstrijd krijgen. Dan kunnen dingen anders als het nodig is. Voor mij is het een ideaal moment om de accenten te leggen waar ik voor sta."

De spelersgroep blijkt tevreden over de aanpak van Dijkhuizen. "Hij is gewoon een normale man", zegt NAC-middenvelder Joey Suk. "Hij heeft weinig 'bla-bla'. En tactisch is hij ook goed. Wat het verschil is met Maaskant? Daar wil ik eigenlijk niets over zeggen. Daar heb ik geen zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen