PSV laat Lestienne in zware periode naar België gaan

29 oktober 2015, 15:52

Maxime Lestienne verscheen afgelopen dagen weer op het trainingsveld van PSV, maar doet weer een stapje terug. De Belg heeft van zijn Eindhovense club alle ruimte gekregen om zich in België bij zijn familie te voegen. De vader van de vleugelaanvaller was al ernstig ziek en diens gezondheidssituatie is nu verslechterd.

Het is een verschrikkelijke periode voor Lestienne, aangezien zijn moeder onlangs volledig onverwacht om het leven kwam. "Het is een vreselijk zware periode voor de familie Lestienne", reageert trainer Phillip Cocu via de officiële clubkanalen. "Wij hebben er alle begrip voor dat Maxime nu in de nabijheid van zijn vader wil verblijven", stelt de trainer van PSV.

Lestienne kwam een kleine maand geleden, op 30 september, voor het laatst in actie voor PSV. Toen maakte de Belg twee doelpunten in de met 3-2 verloren Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou. Vervolgens miste hij de duels met Ajax (1-2 winst), Excelsior (1-1), VfL Wolfsburg (2-0 verlies), FC Twente (1-3 winst) en sc Genemuiden (6-0 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen