Excelsior trekt aan kortste eind tegen hoofdklasser

28 oktober 2015, 21:54   Bijgewerkt: 28 oktober 2015, 22:01

Excelsior heeft een modderfiguur geslagen in de KNVB Beker. De eredivisionist, afgelopen weekend nog met 1-2 te sterk voor Roda JC, ging vanavond in de derde ronde smadelijk onderuit bij Excelsior '31 uit Rijssen. De hoofdklasser zegevierde met 4-3 in een spectaculaire wedstrijd.

Daarmee zorgde de amateurclub voor dé verrassing van deze bekerronde. Toch leek het er niet op dat de formatie uit Rijssen zou gaan stunten tegen de Kralingers. De bezoekers uit de Eredivisie hadden na negen minuten al een 0-2 voorsprong te pakken, door twee goals van Tom van Weert. Excelsior leek zodoende een gemakkelijke avond tegemoet te gaan, maar de amateurs kwamen al snel terug tot 2-2.

Daarna ontvouwde zich een open en aantrekkelijk duel, waarin beide teams kansen kregen om te scoren. De thuisploeg kwam in de tweede helft zelfs op voorsprong, maar via wederom Van Weert tekende de profclub voor de gelijkmaker. De ploeg van Fons Groenendijk kreeg daarna nog goede kansen om het duel te winnen, maar in de slotminuten viel de treffer aan de andere kant. Daardoor voegt Excelsior '31 zich bij de laatste zestien van het bekertoernooi en verlaten de profs Sportpark De Koerbelt met het schaamrood op de kaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen