Opmerkelijk: coach wil hele ploeg verhuren na blamage

28 oktober 2015, 17:23

Manager Garry Hill van Woking, een club uit de Engelse National League, draait zijn hand niet om voor een rigoureuze maatregel. De coach heeft na de 3-0 nederlaag tegen Maidenhead United in de vierde kwalificatieronde voor de FA Cup besloten om de hele ploeg aan te bieden voor een verhuurperiode bij een andere club.

"Gery heeft alle spelers precies verteld waar ze staan", zegt Woking-voorzitter Mike Smith tegen BBC Surrey. "Het optreden van afgelopen zaterdag was ver beneden peil. Garry verdient veel beter en dat geldt ook voor deze club", aldus de baas van de club. Woking is momenteel de nummer zestien van de National League en won slechts één van haar laatste acht wedstrijden.

Ondanks de opmerkelijke beslissing van Hill houdt voorzitter Smith het volste vertrouwen in de coach, die al bijna vijf jaar bij The Cards werkt. "De spelers moeten weten wat het inhoudt om een speler van Woking te zijn. Daardoor is de hele ploeg beschikbaar gesteld voor verhuur. Als zij geen bijdrage willen leveren, dan laten we ze liever gaan", besluit de preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen