Mourinho: "Zou fantastisch zijn als spelers tegen me waren"

28 oktober 2015, 08:55

Hoe lang is José Mourinho nog de manager van Chelsea? De Portugees kreeg dinsdag een volgende dreun te verwerken, zijn team verloor in de Capital One Cup na strafschoppen van Stoke City. De nederlaag zou de druppel kunnen zijn voor de clubleiding, maar Mourinho ziet dat anders. Hij reageert op geheel eigen wijze op de bekerdeceptie en vindt dat zijn spelers de critici de mond hebben gesnoerd.

De 52-jarige Mourinho is tevreden over hetgeen hij zag tegen Stoke City. "Mijn spelers zijn deze wedstrijd opgestaan tegen de mensen die van alles zeggen en schrijven en hebben aangetoond dat deze critici dom zijn. Als je denkt dat ze niet alles gegeven hebben om deze wedstrijd te winnen, is dat treurig."

Volgens de Portugees was de manier waarop zijn spelers vochten in de bekerwedstrijd tegen Stoke City, het bewijs dat ze hem nog lang niet beu zijn. "Voor mij zou het een fantastische situatie zijn als de spelers tegen me waren. Dan had ik kunnen zeggen dat we geen resultaten boeken, omdat de spelers tegen me zijn." Mourinho vindt dat er door de media stemming wordt gemaakt. "Wat bepaalde mensen schrijven, schaadt de spelers. Vooral oud-spelers doen dat, misschien omdat ze denken dat mijn spelers zijn zoals zij waren."

Mourinho blijft zich, naar eigen zeggen, verbazen over de manier waarop hij en zijn spelers benaderd worden in de pers. "Een aantal maanden geleden won ik een aantal wedstrijden en was ik kampioen. Toen werd gezegd dat resultaat niet het belangrijkste is. Nu zou dat juist wel zo zijn. Dat is een contradictie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen