Stegeman laat drietal aan de kant in bekerwedstrijd

26 oktober 2015, 18:26

Heracles Almelo speelt dinsdagavond vanaf 20.00 uur de bekerthuiswedstrijd tegen de amateurs van de Koninklijke HFC. Voor coach John Stegeman een gelegenheid om spelers met lichte klachten rust te geven. Zo laten Bram Castro (bovenbeen), Ramon Zomer (knie) en Thomas Bruns (hamstring) het duel aan zich voorbij laten gaan wegens kleine blessures.

"We zullen een aantal posities wijzigen ten opzichte van afgelopen weekend", legt Stegeman uit op de clubwebsite. "Ramon Zomer heeft wat last van de knie en Thomas Bruns van de hamstring. Die twee zijn er dus niet bij. Daarnaast zal Renze Fij starten onder de lat. Bram heeft vorige week tegen Ajax een knietje in het bovenbeen gekregen, hij heeft er alles aan gedaan om tegen De Graafschap te kunnen spelen en dat is gelukt. Maar het is nog steeds bont en blauw en dus is hij er morgen ook niet bij. Voor Renze is het een mooie kans zich verder te ontwikkelen, hij bewijst in het tweede team dat hij het niveau aankan."

"Andere spelers verdienen het ook om minuten te maken", stelt Stegeman verder. "Een aantal jongens klopt op de deur, die wil ik ook de kans geven. Bovendien spelen we binnen vijf dagen drie wedstrijden, dan kijk je ook naar de belasting en belastbaarheid. Morgen telt maar één ding: de koker in. We willen allemaal goed en mooi voetballen, maar het gaat om winnen."

Naast het trio komen ook Bas Sibum, Rick Hemmink, Oussama Tannane, Peter van Ooijen en Dario Vujicevic niet in actie. Overigens worden Castro, Bruns en Zomer komende vrijdag weer terug verwacht, voor het thuisduel met Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen