Salah doet koploper uit Florence pijn, Kishna wint met Lazio

Jw
25 oktober 2015, 20:42

AS Roma heeft zondag een belangrijke zege geboekt op Fiorentina. De ploeg van de geblesseerde Kevin Strootman won in Florence met 1-2, waardoor het de koppositie overneemt in de Serie A. Mohamad Salah, oud-speler van Fiorentina, eiste de hoofdrol op in Florence.

Salah kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Fiorentina, maar besloot dit seizoen voor zijn werkgever uit te willen komen. De Egyptische aanvaller opende op het voor hem bekend terrein al na zes minuten de score. Met een fraai schot in de verre hoek deed hij dat bovendien fraai.

Gervinho maakte er in de eerste helft 0-2 van. De wedstrijd leek beslist, maar het werd in de laatste minuten toch nog even spannend toen Salah binnen één minuut twee gele kaarten pakte. Eerst voor een overtreding, de tweede was vanwege protest. Khouma Babacar maakte nog de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat voor Fiorentina.

Lazio wint met invaller Kishna

SS Lazio heeft tegen Torino een simpele zege geboekt (3-0). Bij de andere club uit Rome ontbraken de geblesseerde centrumverdedigers Stefan de Vrij en Wesley Hoedt, linksback Edson Braafheid bleef de hele wedstrijd op de bank. Ricardo Kishna kwam als invaller nog binnen de lijnen, maar had geen noemenswaardige bijdrage in het scoreverloop. Senad Lulic en Felipe Anderson (2) verzorgden de treffers.

Door de zeges van Roma en Lazio is het spannend in de bovenste regionen van de Serie A. AS Roma gaat aan kop met twintig punten, Fiorentina, Internazionale én Lazio volgen allen met slechts twee punten achterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen