Van de Looi maakt zich zorgen om blessure bij Mahi

Jw
25 oktober 2015, 20:00

FC Groningen pakte op bezoek bij NEC voor het eerst dit seizoen een punt in een uitwedstrijd. De trainer van de noorderlingen, Erwin van de Looi, kon na afloop best leven met dat resultaat. De oefenmeester baalde wel van de blessure die jeugdinternational Mimoun Mahi opliep.

Hij verwacht de technicus een tijd te moeten missen vanwege een hamstringblessure. "Het zag er inderdaad niet goed uit. Als je er zo af gaat, is dat zeker geen goed teken", liet Van de Looi weten aan FOX Sports

FC Groningen kwam donderdag nog in actie in de Europa League en speelde vandaag met 1-1 gelijk in Nijmegen. Van de Looi vond niet dat zijn ploeg goed speelde en dan is een punt beter dan niets, realiseerde hij zich. "Ik kan er wel mee leven. We hebben niet heel goed gespeeld. In de eerste helft was er voor ons niks aan de hand, na rust deden zij het wat anders. Die penalty werd al heel snel gegeven, dan weet je wel dat het lastig wordt. NEC was misschien wat frisser en energieker, maar wij hebben wel keihard geknokt."

ZIjn collega Ernest Faber van NEC deelde die analyse en vond dus dat er voor de thuisploeg wel meer in zat. "Gezien de tweede helft kan ik niet met de uitslag leven. We hebben echter wel degelijk kansen gehad om te winnen en geven er inderdaad ook een paar weg, maar op basis van het spel na rust hadden we wel verdiend te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen