Aangever Sneijder redt punt voor Galatasaray in topper

Jw
25 oktober 2015, 19:36

Het duel tussen Wesley Sneijder en Robin van Persie heeft geen winnaar opgeleverd. Fenerbahçe kwam op voorsprong, maar Olcan Adin maakte op aangeven van Sneijder laat in de wedstrijd gelijk (1-1). De twee rivalen blijven daardoor in punten aan elkaar gewaagd op de ranglijst.

Diego zette de thuisploeg op voorsprong in de immer beladen stadsderby tussen de kapitaalkrachtige grootmachten. De Braziliaanse vedette kreeg de treffer bijna cadeau, nadat doelman Fernando Muslera de bal voor zijn voeten had gebokst (1-0). 

Robin van Persie kreeg van zijn trainer Vitor Pereira opnieuw het vertrouwen in de punt van de aanval. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal beleefde een uiterst moeizame start in Istanbul, maar lijkt de concurrentiestrijd met Fernandao voorlopig te hebben gewonnen. Zijn seizoenstotaal bleef echter steken op vier treffers. 

Aan de hand van Sneijder redde Galatasaray in de slotfase een punt. Adin kopte uit een puntgave voorzet van de oud-Ajacied raak. Fenerbahçe en Galatasaray hebben nu beiden achttien punten, maar de ploeg van Sneijder bezet door een beter doelsaldo de tweede plaats. Besiktas gaat aan de leiding in de Süper Lig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen