NEC en FC Groningen komen niet verder dan gelijkspel

25 oktober 2015, 16:29

Net als afgelopen donderdag heeft FC Groningen met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg deelde deze keer de punten met NEC. In de eerste helft had Rusnak de bezoekers op voorsprong gezet met een knal van afstand, maar kort na rust schoot Santos de gelijkmaker binnen vanaf elf meter. Beide teams kregen daarna nog kansen om drie punten te pakken, maar de bal ging er niet meer in.

Ook al wilde Groningen vanaf de eerste minuut druk zetten, het was NEC dat beter uit de startblokken kwam. Kansen waren zeldzaam in de openingsfase, maar toch kwam FC Groningen op 0-1. Rusnak probeerde het eens van afstand en hij verraste doelman Kirsten met zijn schot, dat laag in de hoek verdween. NEC schrok er een beetje van en kwam er niet meer uit, terwijl de bezoekers het allemaal wel best vonden. Dat resulteerde in een vrije saaie eerste helft, met weinig mooie acties of kansen.

In de slotfase konden beide ploegen maar weinig meer forceren.  Daarmee kreeg het duel de uitslag die het verdiende. Voor FC Groningen is het in deze drukke tijden geen slecht resultaat, al verloor de ploeg wel Mahi. De aanvaller viel in de eerste helft met een hamstringblessure uit. Hoe lang hij afwezig is zal nog moeten blijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen