Cambuur blijft zeventiende: "Het schiet niet echt op"

25 oktober 2015, 15:38

SC Cambuur had genoeg kansen om de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag zondagmiddag in haar voordeel te beslissen, maar na een enerverend duel stond er een 1-1 gelijkspel op de borden in Leeuwarden. Trainer Henk de Jong spreekt na afloop van een gemiste kans op de eerste competitiezege van het seizoen.

"We hebben verzuimd om vandaag te winnen, zonde dat we het vandaag hebben laten liggen", zegt De Jong na het duel met ADO. "We creëren wel kansen, dat is mooi. We hebben ook een paar keer gemazzeld. Maar we hadden het af moeten maken. Toch is de uitslag terecht", aldus de trainer.

De Jong zoekt naar automatismen, maar vindt deze nog niet echt. "Er zijn wekelijks veel veranderingen in de ploeg. Dat went nooit. Vastigheden krijg je zo niet", bromt De Jong, die nog op de zeventiende plaats staat met Cambuur. "Het schiet niet echt op, maar we zitten er nog steeds bij."

Bartholomew Ogbeche (foto) viel bij Cambuur uit met een knieblessure, ook Martijn van der Laan heeft last. Het is echter niet duidelijk hoe serieus deze blessures zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen