Locadia zelfkritisch ondanks belangrijk doelpunt

25 oktober 2015, 09:17

Midweeks miste hij nog een strafschop in de Champions League-uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg (2-0 verlies), maar zaterdagavond hielp hij PSV over het dode punt heen tegen FC Twente: Jürgen Locadia. De aanvaller knikte de Eindhovenaren vlak voor tijd op een 1-2 voorsprong. De wedstrijd in Enschede eindigde uiteindelijk in 1-3.

Hoewel Locadia zeer belangrijk was, is hij niet al te positief over zichzelf. "Ik miste een paar kansen en het was geen goede wedstrijd van mijn kant. Ik maakte een belangrijk doelpunt, maar het kan beter. Ik had een paar kleine foutjes en miste in de eerste helft een kans die er gewoon in moet. Daarom ben ik niet honderd procent tevreden", aldus de zelfkritische Locadia bij de NOS.

"Ik ben trots op deze overwinning, maar ik vond mezelf niet de man of the match", vervolgt Locadia, die woensdag dus een strafschop om zeep hielp in Wolfsburg. "Ik baalde er heel erg van en dat probeerde ik niet te veel te laten merken aan de buitenwereld. Er gingen heel veel dingen door mijn hoofd", geeft de jonge aanvaller toe.

Locadia speelde tegen Twente vanaf de linkerflank. "Ik ben een ander type dan Luciano Narsingh en vul het op mijn eigen manier in. Uiteindelijk is het doel wel om de spits van PSV te worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen