Cocu: "Ik kan het team alleen maar complimenten geven"

25 oktober 2015, 11:47

Hoewel PSV zaterdag in de Grolsch Veste pas in de slotfase afstand nam van FC Twente - het liep door goals van Jurgen Locadia en Gaston Pereiro in de 84ste en 86ste minuut van 1-1 uit naar 1-3 - is coach Phillip Cocu tevreden met de overwinning en het spel van zijn ploeg.

"Als je thuis gelijkspeelt tegen Excelsior, vervolgens verliest tegen VfL Wolfsburg en een paar dagen later weer moet aantreden, kan ik het team alleen maar complimenten geven dat we hebben gewonnen", zegt Cocu op de officiële website van PSV. "Bij de gelijkmaker moesten we even slikken, maar de ploeg hield geloof in de zege en drukte dat uit in twee prima doelpunten."

Cocu zag PSV wel fouten maken, maar wil daar niet te lang bij stil staan of consequenties aan verbinden. "Dat heeft geen zin, je moet elkaar geen verwijten maken, maar juist sterker maken", legt de oefenmeester uit. "Optreden als een team. Dat hebben we gedaan. Ik vind ook dat we gedomineerd hebben. Voor rust konden we dat, omdat de afstemming niet helemaal klopte niet uitdrukken in kansen. Na de pauze lukte dat wel. We hebben dik verdiend gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen