Eghan zinspeelt op winterse exit bij FC Twente

23 oktober 2015, 10:48

Shadrach Eghan lijkt weinig toekomstperspectief te hebben bij FC Twente en denkt daarom dat een winters vertrek het beste voor hem is. De Ghanese middenvelder komt niet meer aan spelen toe in de hoofdmacht, waardoor hij zijn wedstrijden afwerkt bij het beloftenelftal van de Tukkers. Een exit in de winter kan uitkomst bieden, weet de jongeling.

"Ik weet niet wat er mis met mij is", begint Eghan zijn verhaal tegenover de NOS. "Maar ik denk dat het te maken heeft met mijn positie als nummer tien. Hakim Ziyech speelt daar nu, is de beste speler voor die plek. De trainer ziet mij niet als een optie voor een andere positie. Daar heb ik ook geen problemen mee, maar ik moet gewoon iets anders vinden waar ik wel kan spelen. Ik wil gewoon spelen, of dat op huurbasis is, maakt mij niet uit." 

Eghan streek in het seizoen 2012/2013 neer in Enschede en speelde tot dusver 38 wedstrijden voor Twente. Dit seizoen bleef zijn bijdrage beperkt tot één duel. In de seizoensouverture tegen FC Groningen speelde hij tachtig minuten mee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen