Klopp speelt ook op Anfield Road gelijk met Liverpool

Klopp speelt ook op Anfield Road gelijk met Liverpool

22 oktober 2015 – Jürgen Klopp heeft zijn eerste thuiswedstrijd als manager van Liverpool niet met een overwinning weten af te sluiten. Het duel met Rubin Kazin in de groepsfase van de Europa League eindigde op Anfield Road in een 1-1 gelijkspel.Klopp had aan zijn debuut als Liverpool-coach ook al een remise overgehouden. In de Premier League bleef het afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur 0-0. In het duel met Rubin Kazan moest Liverpool zelfs een achterstand wegwerken. Marko Devic zette de Russische equipe na een kwartier spelen op voorsprong.

In de 36ste minuut moest Rubin Kazan met een mannetje minder verder nadat Oleg Kuzmin zijn tweede gele kaart van de wedstrijd had ontvangen. Liverpool profiteerde direct door via Emre Can de 1-1 te maken. In de tweede helft wist de thuisploeg het numerieke overwicht evenwel niet verder uit te buiten.

FC Sion blijft de koploper in de poule. De Zwitserse formatie boekte een overwinning in de uitwedstrijd tegen Girondins Bordeaux. Léo Lacroix maakte in de eerste helft het enige doelpunt. Sion heeft zeven punten uit drie duels. Nummer twee Liverpool heeft al vier punten minder.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021

  3. zondag 11 april 2021