Fiorentina hekkensluiter na verlies tegen Lech Poznan

Ger
22 oktober 2015, 21:32

Fiorentina blijft moeizaam presteren in de Europa League. De koploper van de Serie A heeft na de helft van de groepsduels slechts drie punten. Op eigen veld verloor Fiorentina van Lech Poznan: 1-2.

Alle doelpunten in Stadio Artemio Franchi vielen in de laatste 25 minuten van de wedstrijd. Dawid Kownacki zette Poznan op 0-1, waarna de ingevallen Maciej Gajos de marge verdubbelde. Het doelpunt van Giuseppe Rossi kwam voor Fiorentina te laat om een nederlaag te voorkomen. De thuisploeg sloot het duel met een man minder af. In de slotfase incasseerde Ante Rebi? een directe rode kaart.

Fiorentina bezet nu de laatste plaats in de poule. FC Basel gaat ondanks een nederlaag aan kop. De Zwitserse ploeg verloor thuis van Belenenses: 1-2. Basel had de eerste twee groepswedstrijden gewonnen.