Anderlecht pakt volle buit tegen Tottenham Hotspur

Ger
22 oktober 2015, 21:46

Anderlecht heeft de eerste driepunter beet in de groepsfase van de Europa League. De Brusselaars boekten voor eigen publiek een knappe overwinning op Tottenham Hotspur: 2-1.

In het eerste kwartier hadden beide clubs al een keer het doel getroffen. Oud-Ajacied Christian Eriksen tekende namens Tottenham voor de openingstreffer, waarna Guillaume Gillet de gelijkmaker voor zijn rekening nam. In de tweede helft besliste Stefano Okaka Chuka het duel in het voordeel van Anderlecht. Door de zege komen de Belgen evenals Tottenham op vier punten uit drie wedstrijden.

AS Monaco nam de leiding in de groep over dankzij een 1-0 overwinning op FK Karabakh. Lacina Traore maakte twintig minuten voor tijd het enige doelpunt. Monaco heeft nu vijf punten, Karabakh blijft steken op drie.