Fraser: "Het is duidelijk dat er druk en spanning is"

22 oktober 2015, 13:49

Het is al een tijdje onrustig rond ADO Den Haag, waar het geduld van de supporters steeds meer op begint te raken. Afgelopen zondag keerden de Haagse fans zich na het 1-1 gelijkspel tegen De Graafschap tegen hun eigen ploeg. Daar kan coach Henk Fraser wel begrip voor opbrengen.

"Ik kan hun frustratie voorstellen", stelt Fraser in gesprek met Voetbal International. "Niemand mag iets over hun kritiek zeggen. We hebben een overwinning nodig, vooral de thuisduels met Excelsior en De Graafschap waren daar ideale momenten voor. Paniek is een groot woord, maar dat er druk en spanning is, lijkt me duidelijk", geeft de trainer van de Residentieclub aan.

De fans van ADO moeten al acht wedstrijden wachten op een overwinning. Fraser wil geen externe reden aandragen voor de gebrekkige prestaties. "Het probleem ligt bij de ploeg en de trainer, niet bij de organisatie. Wij moeten zorgen voor rust in de tent en dat kan met positieve resultaten. Daar heeft een directeur of wie dan ook geen enkele schuld aan", aldus Fraser, die komende zondag met ADO op bezoek gaat bij SC Cambuur. Mogelijk keert Mathias Gehrt dan terug van lang blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen