Inter wint duel om Trofeo Berlusconi van Milan

21 oktober 2015, 20:07

Internazionale heeft woensdagavond de vriendschappelijke stadsderby tegen AC Milan gewonnen. De Nerazzurri wonnen de strijd om de Trofeo Berlusconi met 1-0 van de rivalen uit dezelfde stad. Uitgerekend Geoffrey Kondogbia, in de zomer dicht bij een transfer naar Milan voor zijn overstap naar Inter, kroonde zich in de eerste helft met een fraai schot tot matchwinner.

Het startte meteen dramatisch voor Milan. Het kreeg niet alleen een vroege tegentreffer te verwerken door toedoen van haar voormalige doelwit Kondogbia, maar zag Andrea Bertolacci ook nog eens met een ogenschijnlijk zware knieblessure per brancard van het veld gedragen worden. Milan kreeg na de dubbele domper een aantal kansen, maar kon de stand niet gelijktrekken.

Normaliter wordt de wedstrijd om de Trofeo Berlusconi in augustus gespeeld, maar ditmaal werd hij vanwege het samenvallen met de Expo in Milaan in oktober gespeeld. Het affiche werd niet echt een succes: er waren weinig toeschouwers aanwezig en er kwamen veel B-spelers in actie.

Kevin-Prince Boateng, die meetraint met Milan, maakte zijn opwachting tegen Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen