Kazim: "Als ik Kramer zie spelen, denk ik 'wow'"

20 oktober 2015, 08:27

Colin Kazim-Richards was ruim een jaar lang de vaste eerste spits van Feyenoord, maar moet sinds enkele weken genoegen nemen met een plek op de bank. Aanwinst Michiel Kramer, overgekomen van ADO Den Haag, krijgt de voorkeur van coach Giovanni van Bronckhorst. Kazim is lovend over zijn concurrent.

"Ik zou dolgraag samen met hem in de spits spelen. In een 4-4-2-systeem? Daar ga ik verder niet op in", zegt Kazim in een interview met Metro over Kramer, de man die hem momenteel op de reservebank houdt. "Michiel is positioneel heel erg goed. Hij weet precies waar het doel is, wanneer hij moet komen, wanneer hij moet wegblijven. Als ik hem zie spelen denk ik echt af en toe: wow! Dat kun je niet leren, dat zit in je."

De kans is groot dat Kazim de komende weken zijn kans weer krijgt, want Kramer hangt een schorsing boven het hoofd. Kazim hoopt in dat geval zijn kans te grijpen, zeker met het oog op het komende EK. Hij wil in beeld blijven bij bondscoach Fatih Terim. "Natuurlijk zit het Turks elftal in mijn achterhoofd als ik Michiel de komende wedstrijden vervang. Maar mijn eerste doel is goals maken voor Feyenoord, daarna zie ik het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen