Dante: "PSV heeft indruk gemaakt tegen Man United"

19 oktober 2015, 14:52

PSV staat voor een uitdaging van formaat in de Champions League. Komende woensdag gaan de Eindhovenaren op visite bij VfL Wolfsburg. Omdat alle ploegen in Groep B na twee speelronden op drie punten staan, is de strijd zeer spannend. Dat weet Dante, verdediger van de runner-up in het vorige Bundesliga en de winnaar van de DFB Pokal, heel goed.

Dante vindt dat Wolfsburg in een zware poule zit. "Iedereen heeft nog evenveel kans om door te gaan naar de knock-outfase. We begonnen goed met een 1-0 overwinning op CSKA Moskou. Helaas hebben we die lijn niet kunnen doortrekken tegen Manchester United (2-1 verlies), al kwamen we die uitwedstrijd nog wel vroeg op voorsprong. Maar Wolfsburg wil zich plaatsen voor de volgende ronde. Dan móéten we dus woensdag van PSV winnen; wij spelen thuis", zegt Dante in gesprek met Voetbal International.

Hoewel Wolfsburg financieel veel meer mogelijkheden heeft dan PSV, heeft Dante wel respect voor de ploeg uit Eindhoven. "PSV is wel de kampioen van Nederland en heeft zeker in de wedstrijd tegen Manchester United (2-1) van zich doen spreken, dat resultaat heeft indruk gemaakt. Ook zij zullen strijden om de bovenste twee plaatsen. Maar Wolfsburg speelt nu twee keer achter elkaar tegen PSV; die duels zullen voor beide teams bepalend zijn voor het verdere verloop", weet Dante.

Dante is bij Wolfsburg ploeggenoot van Dost. "Hij is een heel goede aanvaller en heeft bewezen regelmatig een doelpunt te kunnen maken. De concurrentie bij VfL Wolfsburg is groot, maar Bas was al op verschillende momenten in het seizoen beslissend voor het team. Ik weet zeker dat hij dit seizoen een grote bijdrage gaat leveren aan onze prestaties", zegt de Braziliaanse verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen