Ben Arfa opnieuw trefzeker bij zege van OGC Nice

Jw
18 oktober 2015, 23:39

Met Hatem Ben Arfa voorop blijft OGC Nice het uitstekend doen in de Ligue 1. Op bezoek bij Stade Rennes zegevierde Nice met 4-1. Ben Arfa scoorde één keer, waardoor hij nu samen met Michy Batshuayi (Olympique Marseille) de topscorerslijst in Frankrijk aanvoert met zeven doelpunten. 

Ben Arfa verzorgde Nice in de 53ste minuut de 2-0, waarna het er alleen maar makkelijker op werd voor Nice. Mahamane Traoré en Saïd Benrahma maakten er zelfs 4-0 van. Alleen Kamil Grosicki deed vlak voor tijd nog wat terug namens Rennes. 

OGC Nice boekte eerder dit seizoen al grote overwinningen op Girondins Bordeaux (6-1) en Saint-Étienne (4-1). De ploeg uit de Zuid-Franse kustplaats staat momenteel op een vijfde plaats, maar heeft nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de concurrenten. Bij Nice is Ben Arfa de absolute blikvanger. De Franse dribbelaar lijkt pas op 28-jarige leeftijd zijn volledige potentie te benutten. Het talent van Ben Arfa wordt al jaren door velen erkend, maar hij miste de afgelopen seizoenen door blessureleed veel wedstrijden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen