Basisklant Van Persie schiet Fenerbahçe naar winst

Jw
18 oktober 2015, 18:13   Bijgewerkt: 18 oktober 2015, 19:14

Robin van Persie heeft zondag de kater van Oranje weggespoeld bij zijn club Fenerbahçe. De 32-jarige topscorer van het Nederlands elftal stond eindelijk weer eens in de basis bij de Turkse grootmacht en betaalde het vertrouwen direct uit met de winnende treffer tegen Kayserispor (0-1). 

Van Persie had een roerige week achter de rug. Bij Oranje kwam hij weliswaar tot scoren, maar was daarvoor ook verantwoordelijk voor een eigen doelpunt. In dezelfde week werd Van Persie ook in verband gebracht met FC Barcelona, waarmee zijn zaakwaarnemer zelfs al een gesprek achter de rug zou hebben. Kortom, er was veel te doen rondom de oud-spits van onder meer Manchester United en Arsenal. 

Of dat de reden was dat Van Persie zondag voor het eerst sinds eind augustus een basisplaats kreeg van trainer Vitor Pereira, is natuurlijk niet te zeggen. Maar de 101-voudig international van Nederland maakte het wel waar. Na een klein half uur schoot de linkspoot een vrije trap op fraaie wijze tegen de touwen. Ruim een uur later bleek dat ook de enige treffer. Door de winst komt de eerstvolgende tegenstander van Ajax in de Europa League (aanstaande donderdag) weer op gelijke hoogte met aartsrivaal Galatasaray.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen