Van Gaal deelt waarschuwing uit aan bankzitter Memphis

Ger
18 oktober 2015, 09:43

Memphis Depay lijkt voorlopig slechts een bijrol te gaan vervullen bij Manchester United. De aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van PSV, heeft een waarschuwing gekregen van Louis van Gaal. De coach van de Engelse topclub wil dat de Oranje-international zich gaat aanpassen.

Van Gaal zette Memphis zaterdag in de uitwedstrijd tegen Everton de volledige negentig minuten op de bank. Ook de komende duels lijkt de jongeling niet in aanmerking te komen voor een basisplaats. Volgens Van Gaal valt Memphis momenteel uit de toon bij United. "Ryan (Giggs, assistent-trainer, red.) heeft hem al enkele adviezen gegeven, maar als speler is hij zelf verantwoordelijk voor zijn acties. Hij moet de filosofie van United respecteren", aldus Van Gaal. "In het verleden is dat bij sommige spelers niet gelukt, zoals met Angel Di Maria en Radamel Falcao."

Van Gaal benadrukt nog wel steeds in Memphis te geloven. "Het probleem met jonge spelers is echter dat ze niet constant presteren. Dat moet je leren en daar krijgt hij de tijd voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen