Milan herstelt zich en maakt einde aan reeks Torino

17 oktober 2015, 22:43   Bijgewerkt: 17 oktober 2015, 22:54

Torino wist haar laatste vijf wedstrijden in het eigen Stadio Olimpico in de Serie A allemaal te winnen, maar AC Milan heeft zaterdag een einde gemaakt aan die mooie reeks. De formatie van trainer Sinisa Mihajlovic hield il Toro op een 1-1 gelijkspel.

AC Milan had wat recht te zetten in Turijn. De kwakkelende topclub werd twee weken geleden, voor de interlandperiode, in het eigen San Siro voor schut gezet door Napoli. I Rossoneri stapten met het schaamrood op de kaken en een 0-4 nederlaag tegen de tweevoudig landskampioen van het veld. Tegen Torino kwamen ze beter voor de dag.

AC Milan had voor rust vaker de bal dan Torino, desondanks kwam het maar mondjesmaat tot uitgespeelde kansen. De thuisploeg stelde daar helemaal niets tegenover, waardoor de 0-0 tussenstand na 45 minuten eenvoudig te verklaren was. Na de doelwissel had Torino juist meer balbezit, maar toch was het AC Milan dat op voorsprong kwam.

Carlos Bacca opende in de 63ste minuut, zeven minuten nadat hij was ingevallen, de score. De Colombiaan kreeg alle ruimte van de Torino-verdedigers om een voorzet van Andrea Bertolacci binnen te schieten. Tien minuten later herstelde Torino het evenwicht. Invaller Andrea Belotti nam de bal mee met de borst en bracht vervolgens Daniele Baselli in stelling. Laatstgenoemde maakte het af met een schot met links in de korte hoek en bepaalde daarmee de eindscore op 1-1.

AC Milan heeft door het gelijkspel tien punten, na acht wedstrijden. Daarmee staat het op een magere elfde plek in de Serie A. Torino heeft nu veertien punten, waarmee het knap de vijfde plek bezet.

Nigel de Jong zat bij de selectie van AC Milan, maar bleef de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen