Van Gaal na zege: "Ik ben een heel blije coach"

17 oktober 2015, 21:31

Louis van Gaal is content met de prestatie van Manchester United. De Engelse topclub zegevierde zaterdag met 0-3 in de uitwedstrijd tegen Everton en herpakte zich daarmee van de nederlaag bij Arsenal. Manchester United kreeg voor de interlandperiode met 3-0 op de broek van de Londenaren.

"Ik ben een heel blije coach en ook heel trots", aldus Van Gaal in gesprek met de BBC. "Dit is een fantastische prestatie en dit hadden we volgens mij ook wel nodig na het verlies tegen Arsenal. Het is heel belangrijk dat we vandaag gewonnen hebben."

Wayne Rooney was verantwoordelijk voor de 0-3. De aanvaller had al sinds april 2007 niet meer gescoord op Goodison Park, waar hij zijn eerste stappen zette in het profvoetbal. "Mijn gebrek aan goals in dit stadion heeft mij teleurgesteld, maar gelukkig heb ik vandaag wel gescoord en dat heeft ons geholpen bij het pakken van de winst", vult Rooney aan. "Ik ben een strijdbaar persoon, altijd al geweest. Ik moet hard blijven werken en mijn best doen om het team aan successen te helpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen