Liberec speelt gelijk in laatste test voor 'Groningen'

17 oktober 2015, 19:05

Slovan Liberec heeft de laatste test voor het thuisduel met FC Groningen van komende donderdag in de groepsfase van de Europa League afgesloten met een remise. Op bezoek bij Sigma Olomouc, de nummer dertien van de ranglijst, werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Het Slovan Liberec van coach Jindrich Trpisovsky keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan, door een tegengoal van David Houska in de 21ste minuut. Milan Kerbr tekende in de vijftigste minuut voor de 1-1, wat tevens de eindstand was. De Nederlander Kevin Luckassen (foto) mocht vijf minuten voor tijd invallen bij Slovan Liberec.

Slovan Liberec blijft door het gelijkspel de nummer drie van de Tsjechische liga, op één punt van de gedeelde koplopers Sparta Praag en Viktoria Plzen. Die teams komen later dit weekend nog in actie.