Real Madrid grijpt koppositie na ruime zege

17 oktober 2015, 23:08

Real Madrid staat, in elk geval voor één nacht, weer bovenaan in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Rafael Benitez boekte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Levante een ruime overwinning. In het eigen Estadio Santiago Bernabéu werd de equipe uit Valencia met 3-0 verslagen.

Marcelo tekende in de 27ste minuut voor de 1-0. De Braziliaanse verdediger zette de aanval zelf op, kreeg de bal terug van Cristiano Ronaldo en passeerde Levante-keeper Rubén. Ronaldo was drie minuten later met een schot van buiten het strafschopgebied verantwoordelijk voor de 2-0. Het was de 324ste treffer voor de Portugese vedette in het shirt van Real Madrid, waarmee hij Raúl voorbij is als clubtopscorer van de Spaanse grootmacht. Invaller Jesé bepaalde in de 81ste minuut de eindscore op 3-0. Na voorbereidend werk van mede-invaller Lucas Vázquez zette hij zijn tegenstander Simão Junior eenvoudig opzij, waarna hij Rubén in de korte hoek verschalkte.

Real Madrid komt door de winst op achttien punten en neemt daarmee de eerste plaats in de Spaanse competitie over van Villarreal. Dat team heeft zestien punten, maar komt zondag nog in actie. Het krijgt in het eigen El Madrigal bezoek van Celta de Vigo, dat met vijftien punten verrassend derde staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen