Klopp houdt punt over aan debuut in Premier League

17 oktober 2015, 15:45

Jürgen Klopp kan terugblikken op een niet onverdienstelijk debuut in de Premier League. De nieuwe coach van Liverpool speelde vandaag (zaterdag) met zijn team met 0-0 gelijk bij Tottenham Hotspur. Dat is zeker gezien de ziekenboeg van The Reds geen slecht resultaat. Klopp moest het op White Hart Lane namelijk stellen zonder drie van zijn vier spitsen.

Christian Benteke, Danny Ings en Daniel Sturridge waren alle drie niet beschikbaar voor het uitduel met Tottenham. Met name het ontbreken van Sturridge was een domper, aangezien de Engelsman wel gewoon met de ploeg naar de Londen was afgereisd. Daar liep de aanvaller echter een knieblessure op, waardoor hij niet in actie kon komen.

Origi liet zich meteen zien bij Liverpool. De spits kopte al vroeg in de wedstrijd op de lat, maar was in het restant van de wedstrijd tamelijk onzichtbaar. De bezoekers hadden het bij vlagen sowieso lastig met Tottenham, dat op eigen veld vol voor de drie punten ging. Harry Kane en Clinton N'Jie waren met schoten namens de thuisploeg dicht bij een doelpunt, maar beide keren bracht Simon Mignolet redding. Zodoende is Klopp met een punt op White Hart Lane absoluut niet slecht begonnen aan zijn Engelse avontuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen